Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe
2 posters
Автор
Съобщение
ZANETTI Голям фен на Интер
Брой мнения : 492 Age : 35 Localisation : Е па некаде там у рая Registration date : 01.12.2006
Заглавие: Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe 26.04.07 12:37
Ti si pedal mahai se ne te int kakvo pravi tq kade jivee i kak i e gsm !
Nymus Голям фен на Интер
Брой мнения : 804 Age : 35 Localisation : Стадион San Siro Registration date : 02.12.2006
Заглавие: Re: Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe 28.04.07 0:20
ама хаха аз и да искам не мога да не знам gsm и кво прави собствената ми жена разбираш ли!!!!!!!!!!!!?!?!!!!/?//??>./////!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Брой мнения : 492 Age : 35 Localisation : Е па некаде там у рая Registration date : 01.12.2006
Заглавие: Re: Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe 28.04.07 17:00
Nymus написа:
ама хаха аз и да искам не мога да не знам gsm и кво прави собствената ми жена разбираш ли!!!!!!!!!!!!?!?!!!!/?//??>./////!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne ati ?
Nymus Голям фен на Интер
Брой мнения : 804 Age : 35 Localisation : Стадион San Siro Registration date : 02.12.2006
Заглавие: Re: Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe 28.04.07 18:59
ZANETTI написа:
Nymus написа:
ne ati ?
ти май не ме разбра викииииииии обясни му на тъпия
Заглавие: Re: Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe 29.04.07 12:07
Nymus написа:
ZANETTI написа:
Nymus написа:
ne ati ?
ти май не ме разбра викииииииии обясни му на тъпия
A toi ?
Sponsored content
Заглавие: Re: Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe
Viki si e moita macka mnogo si q obi4am NYMUS mahai se we pe